Salades:
- Italiaanse salade met olijven, mozzarella, basilicum,
- farfalla (vlinderpasta) en rucola sla
- Frisse kipsalade met groene asperge, ei, ham en mosterddressing
Traiteur plateau, vlees en vis:
- Plakjes malse kip al la “Vitello tonato” met slamix en kappertjes
- Gerookte ham met zoete meloen
- Pulled salmon met koolsalade en yoghurt knoflooksaus
Warme gerechten:
- Slow roast van rundvlees met tomaat knoflook ui en prei in een rode ui jus
- Ribeye van procureur gemarineerd met Italiaanse kruiden met een garnituur van salami, ui, paprika en olijven met een
- frisse tomatentopping
- Heerlijke kippendijen met champignons, bosui in een lichtzoete ketjapjus
- Forelfilet in een papillotte met groentjes en kruiden
Bijgerechten:
- Gegratineerde krieltjes met prei en kaas
- Masala kerrie rijst met ui, gemengde kruiden en specerijen
Broodjes en Smeersels:
- ambachtelijke versgebakken broodjesmix met kruidenboter en groene pesto
*Inclusief servies, bestek, bezorgen, vaatkosten en bezorgen in de regio.