Salades:

  • Italiaanse salade met olijven, mozzarella, basilicum,farfalla (vlinderpasta)en rucola sla
  • Frisse kipsalade met groene asperges, ei, ham en mosterddressing

Traiteur plateau, vlees en vis:

  • Plakjes malse kip al la “Vitello tonato” met slamix en kappertjes
  • Gerookte ham met zoete meloen
  • Pulled salmon met koolsalade en yoghurt knoflooksaus
  • Haring filets met pittige snipperuitjes

Warme gerechten:

  • Slow roast van rundvlees met tomaat knoflook, ui en prei in een rode ui jus
  • Ribeye van procureur gemarineerd met Italiaanse kruiden met
  • een garnituur van salami, ui, paprika en olijven met een frisse tomatentopping
  • Heerlijke kippendijen met champignons, bosui in een lichtzoete ketjapjus
  • Forelfilet in een papillotte met groentjes en kruiden
  • Kipschotel tropical met abrikoossaus en kokos rasp

Bijgerechten:

  • Gegratineerde krieltjes met prei, rozemarijn en kaas
  • Masala kerrie rijst met ui en gemengde kruiden en specerijen

Broodjes en Smeersels:

  • Ambachtelijke versgebakken broodjesmix met kruidenboter en groene pesto

    *Inclusief servies, bestek, bezorgen, vaatkosten en bezorgen in de regio

PARTY BUFFET “Rynsk, gul“

  • KREAS, KEURIG

€ 26,95 per persoon | vanaf 20 personen

Reserveer nu!

    Uw naam*

    E-mailadres*

    Telefoonnummer*

    Catering locatie*

    Aantal personen*

    Uw wensen: