Vos Catering optimale full – vending Service

Vos Catering is specialist op het gebied van onderwijscatering. Met een team van enthousiaste medewerkers verzorgt Vos Catering voor diverse scholengemeenschappen in Friesland en Groningen de optimale full – vending catering.

Zij kennen ons al!

  • Zernike College , diverse locatie in de stad Groningen , Haren en Zuidlaren
  • Maritieme Academie te Harlingen
  • OSG Piter Jelles, te Leeuwarden
  • RSG CVO ZW Friesland, Bogerman te Sneek
  • Marne College te Wommels, Balk, Bolsward (8 locaties)

Vos Catering verzorgt zelf de inkoop en de logistiek van de dagelijkse aanvulling van de automaten, daarnaast is Vos Catering verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van de automaten en eventuele storingen verhelpen wij op de dag zelf !

Flexibel en klantvriendelijk

Flexibiliteit en klantvriendelijke dienstverlening zijn bepalend voor de kwaliteitsbeleving van onze catering. Dit geldt uiteraard zowel ten aanzien van de student als opdrachtgever. Vos Catering garandeert daarom de beschikbaarheid bij gewenste openingstijden, goede presentatie en gastvriendelijke service door middel van representatieve cateringmedewerkers. Vos Catering zet zich actief in om bij te dragen aan een prettig klimaat op de onderwijsinstelling. Eigentijdse en frisse inrichting van de cateringvoorziening is een unieke aanvulling die Vos Catering U aanbiedt.

Een ruim en variërend assortiment & Gezondere Schoolkantine

Vos Catering biedt een ruim assortiment gezondere voeding. Naast het gangbare basisassortiment wordt een uitgebreide aanvulling aangeboden waarbij rekening wordt gehouden met diverse doelgroepen, religie en cultuur.