Kwaliteit staat bij Vos Catering hoog in het vaandel! Gezondheid, voedselveiligheid en hygiëne vinden wij erg belangrijk. Daarom is Vos Catering uiteraard HACCP gecertificeerd. Dit certificaat is een kwaliteitsverklaring naar onze opdrachtgevers. Wij gaan hier bewust mee om want alleen het beste voor onze klanten telt.

Wij verzorgen de catering vanuit ons efficiënt ingerichte bedrijfspand aan de Garde Jagerswei in Grou. Het pand is voorzien van een magazijn, een grote spoelkeuken en een professionele keuken. Ons moderne wagenpark zorgt voor gekoeld vervoer van de catering vanuit Grou naar de juiste locatie.

Het ervaren team van Vos Catering verzorgt uw bijeenkomst of partij van A tot Z. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en u hoeft nergens meer aan te denken. Door onze gespecialiseerde mensen zijn wij in staat om iedere partij tot in de details voor u te verzorgen.

Logistiek

Wij verzorgen de catering vanuit ons efficiënt ingerichte bedrijfspand aan de Garde Jagerswei in Grou. Het pand is voorzien van een magazijn, een grote spoelkeuken en een professionele keuken. Ons moderne wagenpark zorgt voor gekoeld vervoer van de catering vanuit Grou naar de juiste locatie

Medewerkers

Het ervaren team van Vos Catering verzorgt uw bijeenkomst of partij van A tot Z. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en u hoeft nergens meer aan te denken. Door onze gespecialiseerde mensen zijn wij in staat om iedere partij tot in de details voor u te verzorgen.